Neem contact op

Neem contact op via email: pfmpe@perfecteconomy.com , of stuur een Skype invitatie naar Skype ID: pfmpe2012

O.v.v. Holland4MPE

_______________________________________________________________

SKYPE STUDIE GROEP:

Sinds kort bestaat er een Skype – Studie Groep voor vragen en om MPE verder te bestuderen. Tevens een prima medium om in contact te komen met deze snel groeiende (verantwoordelijke) groep van mensen verspreid over de hele wereld.

Stuur een uitnodiging naar Skype ID: pfmpe2012

O.v.v. Stydy Group PfMPE

_________________________________________________________________

Een Skype account aanmaken is gratis evenals het gebruik en vergt slechts een paar minuten. Klik op het Skype logo voor registratie.

Advertenties

5 gedachtes over “Neem contact op

 1. Interessante discussie. Jullie brengen het wel erg academisch en lastig te begrijpen. Het animatie filmpje met het verschil tussen normale en samengesteld rente is alleszeggend. Zou het niet al heel wat zijn als we het SI spook zouden kunnen stop zetten?

  Groet michel

  • Hoi Michel, het enige wat je daarmee bereikt is dat je de terminale uitkomst voor je uit schuift. Iedere rentevoet samengesteld of niet is terminaal. Ik zou dat geen verbetering willen noemen. Het zou wel al heel wat zijn als men het taboe doorbreekt en dit terminale (rente) systeem onderwerp van discussie maakt. De bewijzen zijn voorhanden en liegen er niet om. Verandering moet komen vanuit een onderlegd en verantwoordelijk publiek. Dit zal tijd nodig hebben maar het begin is er. Bedankt voor je reactie!

   • Waarom zou de bank mij geld lenen met het risico dat ik niet terug kan betalen als er geen vergoeding is in rente of premie?

   • Waarom zou je bij een bank geld gaan lenen als je dat geld kunt lenen tegen 0% bij ons Landelijk Monetair Administratiekantoor (met kantoren in steden en dorpen). Infrastructuur wordt betaald uit een kleine belastingvergoeding door ons allemaal die in het niet valt bij de terminale kosten van zogenaamd lenen bij banken tegen onrechtmatige rente. Want we lenen geen geld van banken en er is technisch/contractueel gezien geen schuld aan de bank omdat de bank nooit iets opgeeft van vergelijkbare waarde/eerder bezit. Op het moment dat een slachtoffer zijn/haar handtekening zet onder b.v. een hypotheekakte wordt door de bank pas het geld digitaal gecreeerd (tegen rente) Dit noemt men de geldcreatie. Dit geldt ook voor bedrijfsleningen, en overheidsschulden (staatsobligaties). Dus alles wat banken doen is tussenbeide komen in een anderes eerlijke transactie tussen twee handelende partijen door de betalingbeloftes op de bank haar papier te drukken en tegen rente. Kassa! Kunnen we zelf ook, hebben we geen private voor profit banken voor nodig 🙂

    Dus kortweg gezegd: In MPE zijn er geen banken en we creeren zelf ons geld middels ons eigen monetair accountantskantoor. (meer info staat bij doelstelling)

    Bedankt voor je reactie

   • We lenen geen geld van banken. Zij publiceren slechts onze onderlinge betaalbeloftes op hun papier en tegen hun (terminale) voorwaarden (rente) en dit alles tegen verwaarloosbare kosten. Waarom hebben we banken nodig? Wat doen zij wat wij niet zelf kunnen organiseren? Wij zijn de scheppers van geld, NIET banken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s