De verduistering van de geldfuncties (Obfuscatie)

Onze verplichtingen om de hoofdsom te betalen en vervolgens te ontrekken uit de circulatie zijn onherkenbaar gemaakt in vervalste schulden aan een vermeend banksysteem, en verder onderworpen aan het onrechtvaardig opleggen van rente.

Met als gevolg daarvan en als hoogtepunt terminale onteigening onder een voortdurende escalatie van vervalste schuldenlast omdat we alleen een vitale circulatie kunnen behouden door het voortdurend teruglenen van hoofdsommen en rente terug in circulatie resulterend in een steeds grotere en onvermijdelijk terminale som van vervalste schuld.

Kortom, waar we hier dus mee te maken hebben is het bewust verduisteren van de functies van onze valuta, en opzettelijke miscommunicatie waardoor het moeilijker wordt gemaakt om dit te doorgronden . De obfuscatie resulteert in de huidige terminale onteigening,  die door de massa onwetend wordt geduid als crisis.

¨Het is geen mysterie om het storings patroon in de economie te projecteren veroorzaakt door rente. Als rente de schuld onomkeerbaar en voortdurend vermenigvuldigt in verhouding tot de noodzakelijke circulatie en steeds meer van iedere Euro gewijd wordt aan deze schulden, dan kan daardoor steeds minder van iedere Euro in circulatie aangewend worden voor de economie. Regulering kan slechts dit terminale proces vertragen.¨

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s