Telefoontap onthult: sluipschutters in Kiev door nieuwe coalitie ingezet

Een telefoongesprek tussen de Vice-President of the European Commission (HR/VP) Catharina Ashton en de minister van Buitenlandse zaken van Estland genaamd Urmas Paet, onthult onomwonden dat sluipschutters in Kiev tijdens de escalerende demonstraties, mensen doodgeschoten hebben. En uit dit telefoongesprek blijkt dat deze sluipschutters niet door Viktor Janoekovitsj ingezet zijn, maar door iemand uit de nieuwe coalitie (de Westers/Europees-gezinde oppositie onder Janoekovitsj). Dit nieuws wordt bijna volledig doodgezwegen in de Nederlandse Main Stream Media (MSM). Alleen Volkskrant.nl bericht erover, maar die verdraaien de woorden naar [citaat] “Er wordt meer en meer gedacht dat niet Janoekovtisj, maar iemand van de nieuwe coalitie achter de scherpschutters zat“. Als u het filmpje luistert hoort u echter dat hij niet zegt “Er wordt meer en meer gedacht“. Nee, hij zegt: “Er ontstaat een sterker en sterker beeld dat achter deze scherpschutters niet Janoekovitsj, maar iemand van de nieuwe coalitie zat“. Het verschil zit in de details. Want als er ‘meer en meer wordt gedacht‘, kan dat nog worden vertaald als bijvoorbeeld de algehele consensus onder het volk. Wederom bewijzen de MSM aan verdraaide nieuwsvoorziening te doen en zich uitsluitend te richten op perceptiemanagement. Zij moeten uw beeldvorming sturen en als iets afbreuk doet aan het beeld dat het Russische-kamp de slechteriken zijn, dan wordt dat gewoon niet gemeld of in een andere vorm gegoten. Dit bericht toont immers opnieuw onomstotelijk aan dat het Westen de agressor is en niet Rusland of de weggejaagde president Janoekovitsj.

Ondertussen zien we een compleet leugenachtige weergave van zaken doordat Hillary Clinton de Russische president Poetin vergelijkt met Adolf Hitler. We zien nu totale George Orwell ‘nieuwspraak’; de omgekeerde wereld. Want wie staat er ook al weer op de foto met Oleh Tyahnybok, de voorzitter van de grote neo-nazi partij Svoboda die in de nieuwe coalitie is opgenomen? Juist, twee Amrikaanse afgezanten, zijnde John Mc Cain en Victoria Nuland (zie hier de foto’s). De Westerse propagandamachines draaien dus alles om. Het is bijna ongelooflijk dat de massa nog kritiekloos de berichten van de kranten en de journaals slikt. Iedereen die nu nog niet ziet dat het Westen de agressor is die Rusland de schuld in de schoenen probeert te schuiven, moet proberen te kijken of dit berust op de ‘waaarheid van tv’ of een gevolg is van analyse op basis van feiten. Onomstotelijk bewijs is blijkbaar niet voldoende om de oogkleppen af te zetten. Bij de meeste mensen blijft gelden ‘de nieuwslezer zegt iets, dus is het waar‘. Het wordt tijd dat u de feiten gaat analyseren.

Wat zijn de feiten? Punt 1, luistert u naar het telefingesprek en hoor hoe gezegd wordt dat sluipschutters zijn ingezet om dood en verderf te zaaien en dat dit door iemand vanuit de huidige coup-regering is georganiseerd. Punt 2, bewijst Hillary Clinton dat ze Poetin beschuldigt van nazi praktijken, terwijl het de Amerikaanse afgezanten zijn die met de neo-nazipartij van de Oekraïne samenwerkt. Punt 3, laten alle contouren zien dat de CIA geschoeide Gene Sharp methode is toegepast om de coup te organiseren. Punt 4, wil Europa de nieuw gevonden gasvelden in het westen van de Oekraïne gaan ontginnen om de afhankelijkheid van Russische gasleveranties sterk te verminderen. Punt 5, lag er een overeenkomst met Viktor Janoekovitsj en is deze direct na het ondertekenen verjaagd en beschoten. Als u het niet wilt zien, omdat u liever gehypnotiseerd blijft door de MSM, dan is dat waarschijnlijk niet eens uw bewuste keus; u bent immers onder hypnose. En mocht u denken dat het telefoongesprek misschien vervalst is, luistert u dan hier naar het gehele gesprek.

Bron linkvermeldingen: eeas.europe.eu, Globalresearch.ca, RT.com

Reblogged van: http://www.martinvrijland.nl/2014/03/06/telefoontap-onthult-sluipschutters-in-kiev-door-nieuwe-coalitie-ingezet/

Advertenties

Een gedachte over “Telefoontap onthult: sluipschutters in Kiev door nieuwe coalitie ingezet

  1. DANK!

    The U.S. is backing Ukraine’s extreme right-wing Svoboda party and violent neo-Nazis whose armed uprising paved the way for a Western-backed coup. Events in the Ukraine are giving us another glimpse through the looking-glass of U.S. propaganda wars against fascism, drugs and terrorism. The ugly reality behind the mirror is that the U.S. government has a long and unbroken record of working with fascists, dictators, druglords and state sponsors of terrorism in every region of the world in its elusive but relentless quest for unchallenged global power.

    Behind a firewall of impunity and protection from the State Department and the CIA, U.S. clients and puppets have engaged in the worst crimes known to man, from murder and torture to coups and genocide. The trail of blood from this carnage and chaos leads directly back to the steps of the U.S. Capitol and the White House. As historian Gabriel Kolko observed in 1988, “The notion of an honest puppet is a contradiction Washington has failed to resolve anywhere in the world since 1945.” What follows is a brief A to Z guide to the history of that failure.

    *1. Afghanistan* In the 1980s, the U.S. worked with Pakistan and Saudi Arabia to overthrow…

    read more http://www.systemiccapital.com/ *35-countries-where-the-u-s-has-supported-fascists-drug-lords-and-terrorists/*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s