About

Deze website is een gezamenlijk initiatief van en voor de Nederlandse Samenleving. Doel is het implementeren van ¨Mathematically Perfected Economy¨ voor een daadwerkelijke verduurzaming van de economie die de mens dient zonder daarbij zijn leefmilieu en portemonnee uit te putten. Hiervoor zijn meer radicale en fundamentele veranderingen nodig dan wat nu op de maatschappelijke agenda staat.

¨Het is geen mysterie om het storings patroon in de economie te projecteren veroorzaakt door rente. Als rente de schuld onomkeerbaar en voortdurend vermenigvuldigt in verhouding tot de circulatie en steeds meer van iedere Euro gewijd wordt aan deze schulden, dan kan daardoor steeds minder van iedere Euro in circulatie aangewend worden voor de economie. Regulering kan slechts dit terminale proces vertragen.¨

Advertenties

5 gedachtes over “About

  1. He hoi, dankjewel, is het mogelijk dat wij die voorpagina van jullie een keer publiceren op visionair.nl met link erbij zodat de lezers hier een beter begrip krijgen van jullie systeem? Ik kan gewoon de pagina overnemen zoals je die linkt maar je mag uiteraard een speciaal stuk schrijven, ik weet niet wat je het liefste hebt?

    Groet Douwe

      • Top ik maak er een artikel van, ik denk dat het zondag ergens verschijnt. Heb nu een vorig blog overgenomen. Laat even weten of je er tevreden mee bent, ik kan altijd nog zaken aanpassen en laat ook even weten of je graag je naam er ergens bij wilt hebben als auteur van het stuk. Ik verwijs nu naar deze site als bron voor het artikel.

      • Bedankt Douwe! Website als referentie is prima voorlopig. Het is tenslotte van het volk en voor het volk. Mike heeft me al vaak te kennen gegeven dat MPE na acceptatie/implementatie overgedragen wordt aan het volk. De ™ is meer bedoelt als bescherming naar ons toe dan dat daar een financiele gedachte achter zit. We weten tegen welke grote machten we strijden en ik beschouw Mike als een van de weinige mensen die ik altijd en overal voor ons het woord zou laten voeren. Hij veegt de vloer aan met iedereen die het bestaande systeem zou willen verdedigen 🙂 Nogmaals bedankt, we hebben binnenkort wel een keer contact over skype. Stuur me anders een email met je Skype gegevens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s